fbpx

All summertours

Wij bieden verschillende tours aan in Lapland Stuga en deze tours zijn compleet gefocust op de beleving voor u als gast. Naast de reguliere tours bieden ook een pakket aan afgestemd op de wensen van u als gast, hierbij kunnen ook activiteiten georganiseerd worden die niet beschreven zijn maar wel gewenst zijn.

Walking trips

Van een dagje wandelen naar een ‘onvindbare’ locatie in de buurt, tot een meerdaagse hike door de bergen. Het wordt sowieso een avontuur!

Northern Light Tour

Op het einde van de zomer en aan het begin van de herfst is het na het lange daglicht in de zomer weer mogelijk het noorderlicht te zien, ook wel Aurora Borealis genoemd.

(Vlieg)vissen

Er komen samenwerkingsverbanden met partijen die vliegvis-tours begeleiden en organiseren waarbij we de mooiste locaties zullen bezoeken om te vliegvissen.

Berry picking

Per jaar verschillen de beste locaties voor het plukken van bessen, we kunnen een leuke dag organiseren waarin we bosbessen plukken maar waar ook genoeg tijd is voor koffie / thee.

Huskytours

Een huskytour wordt altijd geassocieerd met de winter. Hoe leuk zou het zijn om tijdens de middernachtzon een huskytour te maken? Dat kan!

Voor de Kleintjes

Een speciale gps geocache die uitgezet is in de buurt. Je wordt onderweg getrakteerd op een Fika (zweeds koffiemoment met iets lekkers), een veld vol bosbessen of een aardigheidje.

Gps Tours

Wil je liever op eigen gelegenheid een tocht maken maar wil je toch een ‘onvindbare’ locatie bezoeken, dan kan dat door middel van een gps tour.